Invitation til små og mellemstore virksomheder - AFLYST

Få gratis hjælp til at gøre din virksomhed mere bæredygtig?

Foto: Ketut Subiyanto fra Pexels

Er du klar til en udfordring?
Udarbejd en grøn forretningsplan sammen med en erfaren konsulent
– det er gratis! Det eneste der kræves af dig, er din tid.


Har du en lille eller mellemstor virksomhed (max 250 ansatte), er det nu muligt at få ekstern hjælp til at arbejde med cirkulær økonomi, eller lidt mere jordnært, at arbejde struktureret med øko- og bæredygtighed.

Deltag i webinaret omkring bæredygtighed og cirkulær økonomi, der introducerer dig for koncepterne og fortæller, hvordan man kan få en gratis konsulent tilknyttet til at hjælpe med udformningen af en grøn forretningsplan.

Niels Riis Jensen er konsulent i bæredygtig forretningsudvikling og vil på et webinar fortælle om bæredygtighed for små og mellemstore virksomheder, og hvorfor der ligger en utrolig vækstmulighed i at arbejde målrettet med bæredygtighed. Niels vil forklare om de mange aspekter i bæredygtighed og komme med konkrete eksempler på hvordan små og mellemstore virksomheder arbejder med dette og hvorfor. Niels vil ydermere forklare processen, fra hjælp med en projektansøgning, til der endeligt er udarbejdet en grøn forretningsplan.

Mere information om Niels og hans tilgang finder du her: www.wst.dk

Webinaret finder sted d. 22. oktober kl. 13 og du kan tilmelde dig ved at skrive til dfr@etkerteminde.dk senest d. 20. oktober. Ved tilmelding modtager du en bekræftelse på deltagelse, og på dagen modtager du et link til webinaret.

Har du spørgsmål omkring webinaret er du velkommen til at kontakte ETKerteminde, enten via dfr@etkerteminde.dk
eller på tlf. 65 32 11 21

Kontakt os

ETKerteminde
Strandvejen 6, 5300 Kerteminde
Telefon: +45 65 32 11 21
Mail: kontakt@etkerteminde.dk

Find os

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.