Overblik over hjælp til virksomheder

I den seneste tid er der kommet en række ændringer til allerede eksisterende kompensationsordninger, hvilket har givet anledning til spørgsmål omkring krav, ansøgningsprocessen og lignende. 

Virksomhedensguiden.dk har samlet en række praktiske links, der giver et nemt overblik over ordningerne. Du kan blandt andet finde information omkring hvilken ordning der passer til din virksomhed via deres kompensationsguide. Klik herunder for at læse mere:

Du har også mulighed for at få et nemt overblik over, hvilke krav der er for virksomheder, der ønsker at ansøge om kompensation via deres kompensationsoversigt. Oversigten er lavet i PDF så du nemt kan hente den ned og printe ud. Klik herunder for at se og hente oversigten:

Husk at Erhvervshus Fyn har oprettet et særligt corona-beredskab, der i disse dage står til rådighed med hjælp og vejledning til virksomheder i forbindelse med COVID-19. Klik herunder for at læse mere om beredskabet:

Hold dig løbende opdateret omkring kompensationsordninger og nye tiltag i forbindelse med COVID-19 via Virksomhedsguidens corona-hjemmeside, ved at klikke herunder:

Kontakt os

ETKerteminde
Strandvejen 6, 5300 Kerteminde
Telefon: +45 65 32 11 21
Mail: kontakt@etkerteminde.dk

Find os

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.