Kompensation for faste omkostninger

Det er nu muligt at søge om kompensation for en andel af de forventede faste udgifter. Et krav for kompensationen er, at ens virksomhed skal have et dansk cvr-nummer, og at man skal have faste omkostninger for mindst 25.000 kr. i perioden fra 9. marts til 8. juni 2020. Desuden skal man som følge af coronavirus/covid-19:

  • forvente et fald i omsætningen på mindst 40 % i hele perioden eller
  • i en periode have haft forbud mod at holde forretningen åbent.

Klik på knappen herunder for at læse mere samt for at ansøge om kompensation:

Udvidelse og forlængelse af hjælpepakker

Folketinget er nået til enighed omkring en forlængelse og udvidelse af de eksisterende hjælpepakker til erhvervet. Særligt er der med den nye aftale kommet øget fokus på små og mellemstore virksomheder samt freelancere.

Blandt andet sikrer aftalen:

  • En forlængelse af ordningen for kompensation for faste omkostninger med en måned til og med d. 8. juli samt udvidede muligheder for at få kompensation.
  • En forlængelse af kompensationsordningerne til selvstændige og freelancere med en måned til og med d. 8. juli samt øget kompensationsgrad. Der bliver også etableret en ny kompensationsordning for freelancere med blandede A- og B-indkomster.
  • Udbetaling af indbetalt moms som et rentefrit lån til små og mellemstore virksomheder samt af indbetalt lønsumsafgift til visse erhverv bl.a. fysioterapeuter, tandlæger og taxavognmænd.

Læs mere omkring den nye aftale og dens indhold ved at klikke på knappen herunder:

Kontakt os

ETKerteminde
Strandvejen 6, 5300 Kerteminde
Telefon: +45 65 32 11 21
Mail: kontakt@etkerteminde.dk

Find os

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.