Har du behov for finansiel rådgivning

I Kerteminde Kommune, stiller man op, hjælper hinanden og bidrager der hvor man bedst muligt kan bidrage. Det har vi netop oplevet endnu et eksempel på. 

Har du behov for finansiel rådgivning, så har den lokalt bosiddende: Karsten Gellert tilbudt at stille sig selv til rådighed, og det er ovenikøbet ganske gratis. 

Karsten har en lang baggrund indenfor blandt andet bankverdenen, hvor han har hjulpet virksomheder med finansielle vanskeligheder.

COVID-19 har efterhånden vist sig at have nogle ret alvorlige konsekvenser for det danske erhvervsliv. Det kan være svært helt at overskue disse konsekvenser, og hvordan ens egen forretning måske ender med at blive påvirket. Men det er der heldigvis råd for.

Har du virksomhed i Kerteminde Kommune, og har du brug for yderligere sparring omkring, hvordan du håndterer de finansielle konsekvenser af COVID-19, så kan du kontakte Kerteminde Erhverv via kontakt@etkerteminde.dk og få sat en aftale op med gratis gode råd og vejledning fra Karsten Gellert fra Gellert Consulting. Rådgivningen foregår naturligvis ikke i form af et personligt møde, men pr telefon eller mail.

Karsten Gellert har arbejdet inden for den finansielle sektor siden 1970 og har gennem store dele af sin karriere arbejdet med kriseramte virksomheder. Karsten Gellert har arbejdet som afdelingsdirektør, kreditkonsulent, erhvervsrådgiver og kreditchef i forskellige banker, og han har stor erfaringen med rådgivning af virksomheder om netop hvordan man forhold sig i situationer, som den vi sidder i lige nu.

Karsten Gellert stiller op frivilligt og giver sparring ganske gratis, men er behovet mere omfattende end generel sparring og rådgivning, vil der blive afregnet efter nærmere aftale.

Ordningen starter fra i dag fredag d. 20 marts.

Kontakt os

ETKerteminde
Strandvejen 6, 5300 Kerteminde
Telefon: +45 65 32 11 21
Mail: kontakt@etkerteminde.dk

Find os

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.