Film - og Netværk - i den lokale biograf

Onsdag d. 2. december afholdt ETKerteminde (Erhverv- og turismeservice i Kerteminde Kommune) det første af en række arrangementer der er målrettet virksomhederne i Kerteminde Kommune. Dette markerede også starten på et nyt trekløver, som fremadrettet i fællesskab skal styrke kommunens samlede indsats for erhvervslivet.

Inden resten af Danmark fik lov fik ETKerteminde en eksklusiv mulighed for at gennemføre en helt unik og særlig for-premiere på Søren Kragh-Jacobsens nye film ”Lille Sommerfugl” i Kerteminde Kino.

Filmen, der er optaget i blandt andet Nyborg, Svendborg og Kerteminde Kommune, er blevet til som en del af FilmFyn-samarbejdet, og har et stjernespækket skuespillerhold bag sig med blandt andre Karen-Lise Mynster, Mia Lyhne og Jesper Christensen.

Bobler og Smil bag Masken

Borgmester Kasper Ejsing Olesen bakkede op om opstarten med den nye organisation ved at deltage sammen med formanden for ETKerteminde Jess Aagaard. Sammen med Dorte Frandsen, nyslået direktør for ETKerteminde, og dennes glade medarbejdere stod alle klar til at byde erhvervslivets repræsentanter velkommen. Selvom der blev ikke delt kram og håndtryk ud, fyldte smil og glade stemmer alligevel hurtigt den lille biograffoyer onsdag eftermiddag.

Med et glas bobler og en goodiebag fyldt med lokale lækkerier, som der kunne dykkes ned i under filmen, kunne gæsterne derefter gå mod biografmørket, hvor Klaus Hansen, direktør for FilmFyn, fik lidt taletid inden filmen rullede over lærredet.

Det nye ord i Kerteminde: ”ETKerteminde”

Forpremieren var det første tiltag som markerer etableringen af ETKerteminde. Denne aften markerede således også starten for det nye samarbejde mellem Erhvervshus Fyn, Kerteminde Kommune og ETKerteminde.

En særlig tak

En særlig tak til Kerteminde Kino og de frivillige, samt ikke mindst direktør Klaus Hansen, FilmFyn for at muliggøre hele arrangementet.

FAKTABOKS:
Det nye trekløver i Kerteminde Kommune

Mens Kerteminde Kommune har myndighedsansvaret og Erhvervshus Fyn har det faglige og specialiserede ansvar, kommer ETKerteminde ind som virksomhedernes indgang til de to instanser, samt med ansvar for iværksætteropgaverne i kommunen. Sammen skal de tre enheder sikre en stærkere indsats til gavn og glæde for erhvervslivet i Kerteminde Kommune.

Ønsker man at komme med på maillisten og modtage information om kommende erhvervsaktiviteter skal man blot sende ETKerteminde en mail: kontakt@etkerteminde.dk

Se mere på www.etkerteminde.dk eller www.facebook.com/Kertemindeerhverv

Kontakt os

ETKerteminde
Strandvejen 6, 5300 Kerteminde
Telefon: +45 65 32 11 21
Mail: kontakt@etkerteminde.dk

Find os

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.