Stort behov for Erhvervslokaler i Kerteminde Kommune

ETKerteminde oplever i øjeblikket meget stor interesse for erhvervslokaler i Kerteminde Kommune. Det handler både om detailhandel, kreative erhverv og produktionsvirksomheder.

Og herudover kommer der mere alternative efterspørgsler i form af behov for midlertidige lagerfaciliteter eller større udendørsarealer.

Har du erhvervsarealer til udlejning eller salg?

På den ene side, er det som udgangspunkt positivt, at virksomheder efterspørger nye faciliteter, men bekymringen som følger med er, at hvis lokalerne ikke findes, risikerer man, at virksomhederne finder andre muligheder udenfor Kerteminde Kommune.

”Derfor vil jeg gerne sende en stor opfordring til alle, der har ledige erhvervsarealer til udlejning eller salg om at henvende sig, så vil vi gerne skubbe på formidlingen. Det er helt afgørende, at vi gør en stor indsats for at imødekomme virksomhederne i forhold til dette behov”.

Den nye erhvervsorganisation i Kerteminde, ETKerteminde, har allerede taget et meget konkret initiativ i brug i forhold til at skabe forbindelse mellem lejer og udlejer eller køber og sælger.

www.etkerteminde.dk/vigtig-viden/ er samlet en lang række nøgleoplysninger for kommunens virksomheder, og her er netop tilføjet to temaer: Ledige erhvervslejemål og Erhvervsgrunde til salg.

Vi håber at dette tiltag kan spille en rolle og gøre en positiv forskel for virksomhederne, både dem som leder og dem som udlejer.

”Gå ind og kig, uanset om du er udlejer eller potentiel lejer. Kom med input og forslag til forbedringer og endnu bedre: Ring eller skriv til os, hvis du har jord du vil sælge eller lokaler til udlejning eller salg."

FAKTABOKS

Det nye trekløver i Kerteminde Kommune

Mens Kerteminde Kommune har myndighedsansvaret og Erhvervshus Fyn har det faglige og specialiserede ansvar, kommer ETKerteminde ind som virksomhedernes indgang til de to instanser, samt med ansvar for iværksætteropgaverne i kommunen. Sammen skal de tre enheder sikre en stærkere indsats til gavn og glæde for erhvervslivet i Kerteminde Kommune.

Se mere på www.etkerteminde.dk eller www.facebook.com/Kertemindeerhverv

Kontakt os

ETKerteminde
Strandvejen 6, 5300 Kerteminde
Telefon: +45 65 32 11 21
Mail: kontakt@etkerteminde.dk

Find os

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.