Early Warning og brug af hjælpepakker

Støtte til små og mellemstore virksomheder

Støttepakken, der blev vedtaget af et enigt Folketing i sidste uge, kommer blandt andre små og mellemstore virksomheder til undsætning. Herunder er en kort guide til, hvad man særligt som lille eller mellemstor virksomhed kan bruge pakken til, og hvordan der kvalificerer sig til støtte.

Kompensation til selvstændige:

Hvis coronavirus/covid-19 har ført til et omsætningstab i din virksomhed på mindst 30 %, kan du som selvstændig med maksimalt 10 fuldtidsansatte få kompensation.

Ordningen er målrettet virksomhedsejere. Ordningen kræver, at den selvstændige ejer mindst 25 % af virksomheden og selv arbejder i virksomheden.

Kompensation for virksomheders fasteudgifter:

Som virksomhed har du mulighed for at ansøge om at få midlertidig kompensation for din virksomheds faste udgifter.

Det gælder fx husleje, renteudgifter og kontraktbundne udgifter (fx leasing). Ordningen dækker udgifter i perioden fra 9. marts til 9. juni 2020.

Du kan læse mere om pakkens indhold, samt hvad man kan få hjælp til her: 

 

Få hjælp hos Early Warning

Early Warning er et landsdækkende initiativ som siden 2007 har hjulpet mere end 5.500 mindre danske kriseramte virksomheder. Deres hjælp består af vejledning, sparring og rådgivning af virksomhedens ejer og evt. ejerens familie. Det er gratis for virksomhederne at benytte deres tilbud.

I disse dage ydes der ligeledes hjælp til virksomheder, der er ramt af konsekvenserne af COVID-19. Early warning tilbyder rådgivning og sparring om, hvordan du kommer bedst igennem krisen. Hjælpen er gratis, uvildig og fortrolig! 

Klik her for at læse mere om Early Warning: 

Kontakt os

ETKerteminde
Strandvejen 6, 5300 Kerteminde
Telefon: +45 65 32 11 21
Mail: kontakt@etkerteminde.dk

Find os

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.